Wednesday, 6 April 2011

Episode 3 - Multimedia ProjectPerlawanan liga juara-juara eropah  antara pasukan Real Madrid menentang pasukan dari England iaitu Tottenham Hotspurs berkesudahan dengan jaringan 4-0 yang berpihak kepada  Real Madrid.

Persembahan yang hambar dari Tottenham dan ditambah pula dengan penyerangnya,Peter Crouch yang dilayangkan kad kuning berturut2 terpaksa keluar padang pada awal minit permainan.

Percubaan demi percubaan dari Real Madrid yang akhirnya membuahkan hasil. Dua jaringan daripada tandukan penyerangnya ,Emanuel Adebayor membolosi gawang gol pihak lawan.gol ketiga hasil daripada sepakan jauh Di Maria dan gol keempat daripada Cristiano Ronaldo.

perlawanan kedua bakal tiba..adakah keajaiban akan berlaku kepada Tottenham ? sama-sama kita saksikan nanti.  :)


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Berbalik kepada Projek Multimedia, hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi untuk "submit".tajuk yang dipilih adalah "MATERNAL HEALTH" yang bermaksud kesihatan ibu yang melahirkan anak.

jika diukur dari segi elemen multimedia, semua mencukupi.tetapi jika diukur dari segi "interactive" amatlah mengecewakan.

Beberapa sebabnya adalah :


1-Case study yang kurang
2-Kekurangan idea dan terhad
3-Terlalu bergantung kepada contoh-contoh yang sedia ada.

apapun, hanya mengharapkan impaks yang positif dari lecturer..amin..."BERUSAHALAH SELAGI ANDA MAMPU"

By arsyadazmin with No comments

0 comments:

Post a Comment